ПРАВИЛА ЗА ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Инфopмaция oтнocнo Aдминиcтpaтopите нa лични дaнни:

Haимeнoвaниe: СМАРТИ КИДС БЪЛГАРИЯ ЕООД
EИK/БУЛCTAT: 204980237
Ceдaлищe и aдpec зa кореспонденция: гp. Варна 9, площад Лаврентий 9, офис 2
Teлeфoн: +359 894 53 01 07
Е-mаil: hello@smarty-kids.bg
Уeбcaйт: www.smarty-kids.bg

Каква лична информация за клиентите събираме и какви са целите, за които я използваме?

Информацията, която събираме от Вас, ни помага да подобряваме обслужването, както и да изготвим за Вас персонални оферти.

Информацията, която ни давате:Съхраняваме всички данни, които ни предоставяте, чрез въвеждането им на нашия сайт или по друг начин. Имате възможност да откажете да ни предоставите определена информация, но така няма да можете да се възползвате от пълната функционалност на сайта ни. Информацията, която ни предоставяте, се използва за да удовлетворим Вашите нужди, да подобрим преживяването Ви на сайта, както и комуникацията си с Вас.

Автоматична информация: Получаваме различни типове информация, когато взаимодействате с нас. Например, както повечето сайтове и ние използваме “бисквитки”, като така получаваме определен тип информация, когато вашият уеб браузър има достъп до www.smarty-kids.bg, до реклами или друго съдържание използвано от името на www.smarty-kids.bg, посредством други сайтове.

Имейл комуникация: За да бъдем по-полезни за Вас, ние получаваме информация, когато отворите имейл изпратен от името на www.smarty-kids.bg. Преди да получи рекламни съобщения от нас, Всеки потребител  трябва изрично да дал съгласието си да получава рекламни съобщения на своята електронна поща. Когато изпращаме даден имейл, ние правим проверка на списъка с потребители, които ще получат този имейл. В края на всяко имейл съобщение има линк, чрез който можете да се откажете от получаването на тези имейли.

Маркетингови съобщения: В случай, че се възползвате от секция „запиши се за шоу урок“ или „франчайз“, ние ще Ви помолим да ни предоставите три имена, телефон и имейл адрес. Това ни е необходимо за да персонализираме нашите предложения към Вас и да Ви предложим най-подходящата услуга. Тъй като офертата, което ще Ви изпратим попада под определението „маркетингово съобщение“ ние ще Ви помолим да ни дадете съгласи да Ви предоставяме маркетингови съобщения. Най-учтиво Ви молим да ни дадете такова съгласие, тъй като в противен случай няма да ни е възможно да Ви предоставим оферта. Трябва да знаете, че винаги може да оттеглите даденото съгласие, както и да поискате да изтрием Вашите личи данни от нашата база.

За какъв срок ще съхраняваме Вашите лични данни
Администраторите съхраняват Вашите лични данни толкова дълго, колкото е необходимо за обработка на кореспонденцията и всички евентуални допълнителни действия. За рекламни съобщения данните се съхраняват 5 години или до оттегляне на съгласие. Информацията, събрана през създадения от Вас потребителски профил, се пази до деактивиране на профила, освен ако не е необходима за нуждите на последващия финансово-счетоводен контрол. В този случай се прилагат сроковете за съхранение на счетоводна документация.

Използване на „бисквитки“ ( „ cookies “ )
„Бисквитките“ са файлове, съхранени на Вашето устройство за достъп, които се използват за съхранение на настройки и идентификатори, необходими за осигуряване на удобство на потребителите и по-добра навигация. Най-общо, „Бисквитки“ се използват за следните цели:

Вид Описание
Сесия и управление на навигацията (идентификатор на сесията, защита на сигурността, предишна стъпка за бутона “обратно” и др.). Тези бисквитки са технически необходими за вход, управление на навигацията и ползването на сайта/приложенията . Сайтът/приложенията не може/гат да функционира/т надеждно и нормално без тях.
Настройки (език на сайта, избор за ползване на мобилна или десктоп версия, скриване на информационни полета). Това са бисквитки, които се използват за запазване на настройките, които дават възможност да се скрият информационни полета , с които потребителите вече са се запознали и др. под.
Функционалност бързи линкове за търсене. В случай, че се използва тази опция, има възможност за повтаряне бързо и лесно на предишно търсене (от последните 10 търсения).

При желание можете да използвате настройките на Вашия браузър, за да изтриете и/или забраните получаването на бисквитки от Сайтовете. Повече информация за това може да бъде получена на следния уебсайт : www.allaboutcookies.org/manage-cookies/ .

Възможно е интернет браузърът, който използвате, да не поддържа функциите за контрол на употребата, включително отказ от запаметяване или изтриване на запаметени бисквитки. Ние не носим отгоровност за това и е необходимо да се свържете с лицата поддържащи Вашия интернет браузър, за да получите информация как да процедирате в този случай.

Споделяме ли информацията, която ни давате?
Предоставените от Вас лични данни се събират, съхраняват, обработват и използват от www.smarty-kids.bg и не се предоставят на трети лица. Възможно е да предоставим Вашите лични данни и на държавни органи в рамките на техните компетенции и за нуждите на: финансов контрол, полицейски разследвания, съдебни дела и т.н.

Защитена ли е Вашата информация?
За да защити Вашата информация по време на предаването ѝ, www.smarty-kids.bg използва Secure Sockets Layer (SSL) протокол, който криптира информацията, която въвеждате.
Интернет сайтът ни не съхранява информация за Вашите дебитни и кредитни карти. Задължение на ползвателя е да опазва конфиденциалността на предоставените му от www.smarty-kids.bg потребителско име и парола. Всяка направена чрез онлайн магазина поръчка ще бъде считана от страна на www.smarty-kids.bg за редовна, ако при направата ѝ са използвани потребителско име и парола, които системата е приела за валидни, независимо от това дали същите са използвани от лице различно от титуляра или от неовластено лице.

Какви са Вашите права?
В съответствие с приложимите разпоредби имате следните права:
- на коригиране: когато считате, че вашите лични данни са неточни или непълни, можете да поискате такива лични данни да бъдат съответно променени;
- на изтриване: можете да поискате изтриването на личните Ви данни, доколкото това е разрешено от закона;
- на ограничаване: можете да поискате ограничаване на обработката на Вашите лични данни, освен ако това би противоречало на наше правно задължение;
- на възражение: можете да възразите срещу обработването на личните Ви данни на основания, свързани с конкретната Ви ситуация. Имате абсолютно право да се противопоставите на обработването на личните Ви данни за целите на директния маркетинг, което включва профилиране, свързано с такъв директен маркетинг;
да оттеглите вашето съгласие: когато сте дали съгласието си за обработка на Вашите лични данни, имате право да оттеглите Вашето съгласие по всяко време; Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването на данните на субекта, основано на даденото от него съгласие преди оттегляне му и на обработка основаваща се на друго правно основание;
- на преносимост на данни: когато имаме законово основание и е технически осъществимо, данните Ви може да бъдат прехвърлени на трета страна;
- да подадете жалба до компетентния надзорен орган – Комисия за защита на личните данни;
- В случаите, в които с цел сключване или изпълнение на договор, Вие сте бил обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включително профилиране, Вие имате право ако сметнете за необходимо, да изразите гледната си точка, да оспорите това наше решение, като и да поискате човешка намеса в разглеждането му.

Чрез нашият интернет сайт ние Ви даваме достъп до широк спектър от информация, като информацията за личния профил и информация за поръчките направени от Вас. Данни за поръчка направена без регистрация, получавате на своята електронна поща.

Какъв избор имате?
Всеки потребител има право да откаже предоставянето на своята лична информация, като това може да доведе до отказ от представяне на оферта .
Сайтът www.smarty-kids.bg не съхранява старите данни на потребителя, след като те са били изтрити или променени.

Могат ли деца да използват www.smarty-kids.bg?
Сайтът www.smarty-kids.bg може да се ползва от деца под 16 години . Ние Ви уверяваме, че на сайтът ни няма съдържание, което може за навреди или да засегне менталното здраве на Вашето дете. Специалистите, разработили нашият сайт, са подбрали съдържание, което да може да се ползва и от деца от всички възрастови групи.

Други
Ако изберете да посетите www.smarty-kids.bg, както онлайн, така и във физически обект, Вашето посещение или спор относно поверителността стават обект на настоящите общи условия. За неуредените в настоящите общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото в Република България законодателство.

Използваме различни услуги от Google, като например Google Maps. Условията на Google може да прегледате тук.

Също използваме аналитични инструменти на Google за да събираме информация и детайли за поведението на посетителите на www.smarty-kids.bg Повече информация за бисквитките тук.

Информацията се събира с цел разчитане броя на посетители в различни части от уебсайта. Google може да събира данни от други платформи на компанията и да комбинира информацията с тях. Също е възможно да обработват и данни от DoubleClick бисквитки и да ги комбинират. Ние не носим отговорност и нямаме влияние върху данните които Google събира и обработва. Следва да се запознаете с техните условия.

Промени в Политиката
Ние си запазваме правото да правим промени и допълнения в настоящата политика, като за всички промени ще Ви уведомим на интернет сайта и ще Ви дадем линк за запознаване с новата Политика за защита на личните данни.

Връзка с нас
В случай че имате въпроси, свързани с Политика за защита на личните данни в www.smarty-kids.bg, събирането и обработването на Вашите лични данни по време на използването на www.smarty-kids.bg, можете да ни пишете на следния имейл адрес: hello@smarty-kids.bg

B cлyчaй нa нapyшaвaнe нa пpaвaтa Bи, cъглacнo гopeпocoчeнoтo или пpилoжимoтo зaĸoнoдaтeлcтвo зa зaщитa нa личнитe дaнни, имaтe пpaвo дa пoдaдeтe жaлбa дo Koмиcиятa зa зaщитa нa личнитe дaнни, ĸaĸтo cлeдвa:
Haимeнoвaниe: Koмиcия зa зaщитa нa личнитe дaнни
Ceдaлищe и aдpec за кореспонденция: гp. Coфия 1592, бyл. „Πpoф. Цвeтaн Лaзapoв” № 2
Teлeфoн: 02 915 3 518
Уeбcaйт: www.срdр.bg